Chcesz otrzymywać informacje o działaniach
i inicjatywach Stowarzyszenia Rybackiego
"Żabi Kraj"?

Poinformujemy Cię mailowo

Archiwum aktualności » Archiwum 2014 » Lista ekip kucharskich startujących w Mistrzostwach w Przyrządzaniu Potraw z Karpia dla szkół gastronomicznych

Lista ekip kucharskich startujących w Mistrzostwach w Przyrządzaniu Potraw z Karpia dla szkół gastronomicznych

 

I wejście na stanowisko 8:45, strat godz. 9:00

Stanowisko nr 1 – Weronika Pawluk i Damian Kukuczka – Zespół Szkół Przyrodniczo-Technicznych w Międzyświeciu

Stanowisko nr 2- Agata Foks i Paulina Kosiorek – Zespół Szkół Nr 2 . im. W Korfantego w Jastrzębiu-Zdroju

Stanowisko nr 3 – Mikołaj Gil i Marcel Momot – Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej

Stanowisko nr 4 – Paweł Pacholak i Marek Wilczyński – Zespół Szkół nr 7 w Tychach

 

II wejście na stanowisko 10:45 strat godz. 11:00

Stanowisko nr 1 – Filip Niewiadomski i Kamil Świdziński -Zespół Szkół nr 7 w Tychach

Stanowisko nr 2 – Damian Badura i Karol Procner – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich im. Wł. Reymonta w Wiśle

Stanowisko nr 3 – Angelika Nurek i Dawid Popek – Zespół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nakle Śląskim

Stanowisko nr 4 – Wojciech Komsa i Karol Płoch – Zespół Szkół Gastronomicznych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie

 

III wejście na stanowisko 12:45 strat godz. 13:00

Stanowisko nr 1 – Karolina Wojnarowska i Bartosz Fryc – Zespół Szkół Gastronomiczny nr 1 w Krakowie

Stanowisko nr 2 – Karolina Gawron i Emil Ciuła – Zespół Szkol Gastronomicznych we Wrocławiu

Stanowisko nr 3 – Paulina Pustelnik i Marta Miszczak - Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej