Chcesz otrzymywać informacje o działaniach
i inicjatywach Stowarzyszenia Rybackiego
"Żabi Kraj"?

Poinformujemy Cię mailowo

Archiwum aktualności » Archiwum 2017 » Lista ekip zakwalifikowanych do Mistrzostw w Przyrządzaniu Potraw z Ryb Słodkowodnych dla Szkół Gastronomicznych

Lista ekip zakwalifikowanych do Mistrzostw w Przyrządzaniu Potraw z Ryb Słodkowodnych dla Szkół Gastronomicznych

I wejście na stanowisko 9:15, strat godz. 9:30

Stanowisko nr 1 – Rafaela Śliwka i Błażej Burawa – Zespół Szkół Przyrodniczo-Technicznych w Międzyświeciu

Stanowisko nr 2 – Nikoleta Dziadek i Robert Pochopień – Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. Macierzy Ziemi Cieszyńskiej w Cieszynie

Stanowisko nr 3 – Anna Cembala i Michał Nazarkiewicz – Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej

 

II wejście na stanowisko 11:15 strat godz. 11:30

Stanowisko nr 1 – Marcin Lubański i Adrian Miller – Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej

Stanowisko nr 2 – Iwona Rajwa i Daria Pawliczek - Zespół Szkół Nr 2 im. W. Korfantego w Jastrzębiu-Zdroju

Stanowisko nr 3 – Adrian Niewada i Łukasz Ferfecki – Zespół Szkół Przyrodniczo-Technicznych w Międzyświeciu

 

III wejście na stanowisko 13:15 strat godz. 13:30

Stanowisko nr 1 – Angelika Podbioł i Daniel Rzesiowski – Powiatowy Zespół Szkół nr 2 im. Karola Miarki w Pszczynie

Stanowisko nr 2 – Magdalena Kapias i Natalia Wątroba – Zespół Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej

 

Wszystkie osoby prosimy o przyjazd na skoczowski rynek o godz. 9:00, gdzie odbędzie się odprawa jury i ekip kucharskich.